Menü
Menü

Soltau & omgivning

 

Stad Soltau

 
Soltau
Soltau
Staden Soltau i Lüneburger Heide ligger i den så kallade Elbe-Weser-triangeln, mitt i stadens centrum i Hamburg, Bremen och Hannover. Med cirka 22 000 invånare är Soltau den näst största staden i Heidekreis och den statligt godkända kurorten med saltvattenkraftverk.
www.soltau-touristik.de
 
 

Celle En stad mellan tradition och modernitet

 
Celle
Celle
Celle är en stad full av spännande kontraster. Det är här som enkelt och enkelt kombinerar tradition och modernitet. Cirka 40 kilometer från Hannover är Celle den pittoreska södra porten till Lüneburger Heide och var därför inte utan anledning bland de mest värdefulla platserna i Tyskland bland 80 000 invånare.
www.celle-tourismus.de
 
 

Det galna huset

 
DITT HUS
DITT HUS
i Bispingen vänder allt upp och ner! Ett komplett familjhus roteras 180 grader, alla möbler är sådana. Stolar, bord, toaletter, lampor och skåp hänger upp och ner från "taket". Besökaren har möjlighet att njuta av denna fantastiska upplevelse på mer än 120 m² och två våningar (10 rum).
www.dasverruecktehaus-bispingen.de
 
 

Designer Outlet Soltau

 
Designer Outlet Soltau
Designer Outlet Soltau
Shoppingupplevelse i Lüneburger Heide
Designer Outlet Soltau är en unik shoppingby på 13 500 m² med höjdpunkter som korsvirkeshus med halmtak - Heide-stugan - som ger Designer Outlet Soltau sin mycket personliga charm och inbjuder dig att shoppa och dröja.
www.designeroutletsoltau.com
 
 

East Prussian State Museum

 
East Prussian State Museum
East Prussian State Museum
Utforska bärnsten i det interna laboratoriet, titta från högsätet i de stora skogarna i före detta östliga Preussen, följ vägen från uppkomsten av Preussen till grundandet av imperiet, lära sig mer om utflyktens öde efter andra världskriget, upptäck hanseaten, titta på det viktig konst av Lovis Corinth och Käthe Kollwitz och lära känna de berömda Trakehner-hästar.
www.ostpreussisches-landesmuseum.de
 
 

Ljusfabrik för hedvax

 
Ljusfabrik för hedvax
Ljusfabrik för hedvax
Sedan urminnes tider har ljus en speciell betydelse för människor. De fungerar inte bara som en ljuskälla, utan skapar också en harmonisk atmosfär. I våra prydnadsstearinljus är tillverkade ljus snidade enligt gamla traditionella hantverk.
www.zierkerze.de
 
 
Alle Bewertungen über Hotel Landhaus Eden lesen
Kurzurlaub.de
Google Bewertungen
lur_banner_100x80_18
 
Hotline: +49 (0) 5191 938460