Menü
Menü

Nöjesparker i Lüneburger Heide

 

Heide Park Resort

 
Heidepark Soltau
Heidepark Soltau

Nordtysklands största nöjespark och kortresa-äventyr
Med mer än 40 attraktioner och shower, erbjuder Heide Park Resort exceptionella äventyr för varje smak. Oavsett om det är familj med barn eller actionfan: beroende på ålder och intresse väljer varje gäst sin individuella upplevelse.

www.heide-park.de
 
 

Serengeti Park Hodenhagen

 
Serengeti Park Hodenhagen
Serengeti Park Hodenhagen
Serengeti-Park i Hodenhagen är Europas största safaripark. På 220 hektar möter du 1 500 vilda och exotiska djur, ibland på nära håll och upplev mycket roligt i mer än 40 åk och utställningar.
Serengeti-parken är en bit av Afrika mitt i Lüneburgheiten. Med din bil eller på Serengeti-bussen med safariguiden går du på en tio kilometer lång resa genom olika landskapsområden.
www.serengeti-park.de
 
 

World Bird Park Walsrode

 
World Bird Park Walsrode
World Bird Park Walsrode
ett äventyr som inspirerar!

Upplev fåglar från hela världen på nära håll. Dyk ned i ett magnifikt blommorparadis. Njut av spännande shower och attraktioner.
Koppla av i naturen.
www.weltvogelpark.de
 
 

Wildpark Schwarze Berge

 
Wildpark Schwarze Berge
Wildpark Schwarze Berge

Där är de, precis bakom ingången, med magen, borstande ryggar och skrynkliga näsor. De potte-bukade grisarna är välkomstkommittén för Wildpark Schwarze Berge, som gillar att matas och smekas och lockar alla besökare med sina avkommor. Men det är inte allt som djurparken i Harburg-bergen har att erbjuda. I den 50 hektar idylliska parken kan cirka hundra arter av djur med cirka tusen djur upptäckas.
wildpark-schwarze-berge.de

 
 

Wildlife Park Lüneburger Heide

 
Museum Farm Wennerstorf
Museum Farm Wennerstorf
Naturligtvis är fokuset på djuren: majestätiska tigrar, söta grisar, exotiska ugglor, livliga uttrar, vargar, små getter och många andra djur väntar på nyfikna besökare. Den stora äventyrslekplatsen, en Treckerbahn och många klättringsutrustningar längs stigarna vill spelas in.
www.wild-park.de
 
 

Miniature Wonderland

 
Miniature Wonderland
Miniature Wonderland
Miniatur Wunderland är världens största modelljärnvägsanläggning och Hamburgs turistattraktion nummer 1. Redan mer än 18 miljoner besökare från hela världen har sett en miniatyrvärld av superlativ i Hamburgs Speicherstadt. På 1 499 kvadratmeter har ett unikt miniatyrmästare skapats på cirka 923 000 arbetstimmar och det fortsätter att växa. Förutom avancerad teknik imponerar den framför allt med sin rikedom för detaljer.
www.miniatur-wunderland.de
 
 

Friluftsmuseet på Kiekeberg

 
Friluftsmuseet på Kiekeberg
Friluftsmuseet på Kiekeberg
Friluftsmuseet på Kiekeberg ligger i Svarta bergen söder om Hamburg i den idylliska rosenträdgården. Mer än 40 historiska byggnader och trädgårdar i ett 12 hektar stort utomhusområde berättar om kulturen och livsstilen i Winsener Marsch och norra Lüneburg Heide. Det är lättillgängligt via motorvägarna A7 och A 261, bara fem minuter från avfarten HH-Marmstorf.
www.kiekeberg-museum.de
 
 

Mountain & Valley Adventure Resort

 
Mountain & Valley ADVENTURE RESORT
Mountain & Valley ADVENTURE RESORT
I Bispingen i norra heden runt den legendariska Snow Dome öppnar det nya "Mountain & Valley Adventure Resort" med många nya attraktioner. Vilken galet idé: åka skidor, snowboard, snöbad och kälka mitt i Lüneburgheiden - 365 dagar om året. Det som började med Snow Dome 2006 kommer att bli en gigantisk ny äventyrsäventyrvärld för hela familjen med början 20 juli 2019.www.abenteuer-resort.de
 
 

Filmdjurparken Eschede

 
Filmdjurparken Eschede
Filmdjurparken Eschede
Eschede Film Animal Park är en unik djurpark med huvudmålet att presentera besökare med speciella djurupplevelser. Här undervisas djurparkens uppgifter - utbildning och forskning, natur, bevarande och rekreation på ett trevligt och kärleksfullt sätt. Gästen kommer mycket närmare djuren än i någon annan djurpark.
www.filmtierpark.de
 
 
Alle Bewertungen über Hotel Landhaus Eden lesen
Kurzurlaub.de
Google Bewertungen
lur_banner_100x80_18
 
Hotline: +49 (0) 5191 938460